FROS Multisport Vlaanderen lanceert specifieke website voor bedrijfssport

20 mei 2020

Sinds de fusie van FROS en de Vlaamse Liga van Bedrijfssport enkele jaren terug is bedrijfssport een van de belangrijke pijlers van FROS Multisport Vlaanderen geworden. Onder leiding van Silke Veeckman, projectcoƶrdinator bedrijfssport, wordt het aspect bedrijfssport gestadig verder uitgebouwd via onder andere de organisatie van tal van activiteiten en competities, en deelname aan events op Europees en wereldvlak.

Niet onlogisch dus dat de creatie van een eigen bedrijfssportwebsite er eigenlijk al een tijdje zat aan te komen. FROS Multisport Vlaanderen, waar BBO onder ressorteert, en meer bepaald Silke en haar collega Bente Peeters, hebben onlangs die nieuwe specifiek bedrijfssportgerichte website online gezet. Neem alvast een kijkje en spaar je commentaren zeker niet, want de website is er nu wel, maar is nog steeds ‘work in progress’. Zeker met betrekking tot de competities, is het noodzakelijk om na te gaan of alle info correct en volledig is.

O ja, dit is het adres www.bedrijfssport.be

Nu je toch aan het surfen bent, ga gerust eens naar www.fros.be voor het uitgebreide gamma van diensten van FROS Multisport Vlaanderen.

Silke Veeckman: silke.veeckman@fros.be – 0494 87 11 50. Bente Peeters: bente.peeters@fros.be – 0496 71 34 62