Wereldspelen in Athene, nu van 6 tot 10 oktober 2021

24 mei 2021

Allerminst een verrassing dit nieuwe uitstel. COVID-19, wat anders, is de schuldige. Zonder een nieuwe opstoot van de besmetting mogen we er echter van uitgaan dat gaststad Athene van 6 tot 10 oktober alsnog een massa bedrijfssporters zal kunnen ontvangen voor de derde editie van de wereldbedrijfssportspelen.

Je moet het maar doen, eerst de spelen in 2020 moeten annuleren en verplaatsen naar juni 2021 om uiteindelijk opnieuw tot uitstel genoopt te worden. Organisatorisch en financieel moet dit een harde dobber zijn. Respect voor de Griekse bedrijfssportbond die geweigerd heeft om de handdoek in de ring te gooien. Hopelijk worden ze in oktober beloond met super bedrijfssportspelen.

Een event organiseren zonder de nodige veiligheids- en gezondheidsprotocollen is in deze tijden not done. In samenwerking met de Griekse overheid en met de WFCS hebben de Griekse organisatoren een aantal maatregelen genomen die je kunt nalezen op https://www.athens2020.org/wcsg2021/hygiene-protocol

Is deelname aan een dergelijk event iets voor jou en je collega’s en vrienden, neem dan asap contact op met FROS, meer bepaald met Silke Veeckman (silke.veeckman@fros.be – 0494 87 11 50) die van Vlaamse kant de zaken co├Ârdineert.

Voor meer algemene info (activiteiten, logies, inschrijving) surf je best naar www.athens2020.org/wcsg2021.