Corona., update !

2 april 2020

Beste sporters,

Uiteraard volgen wij de aanbevelingen van de overheden mee op en daarom is ons advies ook om alle indoor sportevenementen uit te stellen voor onbepaalde tijd. Concreet betekent dit dat we vragen aan alle ploegverantwoordelijken om toekomstige wedstrijden uit te stellen (en de zalen ook te verwittigen uiteraard), en dit zowel voor de volleybal, avondzaalvoetbal als middagzaalvoetbal matchen tot nader order.

Dank voor het begrip,
Het BBO bestuur

Update 2 april 2020

Beste sporter,

Gezien het advies van overheid en wetenschappers en de actuele trends aangaande het coronavirus heeft het BBO-bestuur beslist om alle competities definitief stop te zetten voor dit seizoen en zo alle onzekerheid omtrent een eventuele hervatting van de competities later op het seizoen weg te nemen. De gezondheid van spelers en hun familie primeert immers voor ons. Omdat er BBO-competities zijn waarvan nog niet eens de helft van de matchen zijn gespeeld, lijkt het ons daarom ook fair om geen kampioen aan te duiden voor het seizoen 2019-2020.

Om dezelfde redenen heeft het bestuur ook beslist om 25% van het clublidgeld terug te betalen en het clublidgeld voor volgend seizoen met 25% te reduceren als dank voor uw trouw als u verder blijft deelnemen aan deze BBO-competitie. Om het praktisch te houden betekent dit dat de clubs die ook volgend jaar actief blijven een korting van 50% krijgen, terwijl de clubs die beslissen om volgend jaar niet meer aan te treden in de competitie 25% van het clublidgeld zullen teruggestort krijgen. We hebben voor deze werkwijze gekozen om de boekhouding niet nodeloos te belasten.

Als bestuur en vereniging hopen we hiervoor jullie steun en begrip te krijgen, om hopelijk in oktober 2020, met gezonde en frisse moed de nieuwe competities op te starten.

Met sportieve en gezonde groeten,
Namens het BBO bestuur,
Patrick De Mazière, Penningmeester BBO-competities