Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in book_prev() (regel 715 van /data/sites/web/bbo-bedrijfssportbe/www/modules/book/book.module).

Vlaamse Liga voor Bedrijfssport & FROS fusioneren tot FROS Multisport Vlaanderen

Vooreerst een voorspoedig, sportief en gelukkig 2017 voor allen !

Zoals misschien sommigen al hadden opgevangen is het sportdecreet veranderd onder impuls van minister Muyters. Voornaamste kenmerken van dit nieuwe decreet is elke vereniging voldoende sporters moet hebben en in minstens 5 disciplines er meer dan 1000 moet hebben. Qua totaal voldeed VLB wel aan deze richtlijn, maar in de individuele sporttakken schoten we tekort. Om deze redenen hebben we samengezeten met een aantal andere verenigingen en zijn we uiteindelijk in zee gegaan met FROS. Onze nieuwe fusienaam luidt dan ook FROS Multisport Vlaanderen. Voor de alledaagse werking verandert er (voorlopg) niets. BBO blijft bestaan en jullie competities organiseren. Zo ook de andere regionale afdelingen van de VLB: KSAH, WBO, KBOV, ...

Enkel zal de naam VLB stilaan vervangen worden door FROS multisport Vlaanderen. Zo ook op deze site.

In bijlage nog enkele foto's van het afscheidnemend dagelijks bestuur en de medwerkers (die wel in dienst blijven) van de VLB die jullie allen een wervelend 2017 toewensen !

Mvg,
Het BBO Dagelijks Bestuur